Günün Manşetiİklim KriziManşet

Bornova’ya “İklim Okulu” geliyor

0

Yeşil Düşünce Derneği ve Bornova Belediyesi’nin ortak yürüttüğü “Yeşil İklim, Yeşil Belediye” projesi kapsamındaki İklim Okulu 6 Mart Salı günü Bornova Dramalılar Köşkü’nde gerçekleştiriliyor.

İklim Okulu’nda katılım 30 kişi ile sınırlı. İklim Okulu’nda yer almak için bu bağlantı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

İklim Okulu’nun eğitmenleri ise Heinrich Böll Stiftung Derneği İklim Değişikliği ve Enerji Projeleri Koordinatörü Menekşe Kızıldere ile Yeditepe Üniversitesi, Yard. Doç. Barış Gençer Baykan.

6 Mart Salı günü 11:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek İklim Okulu’nun konuları ise İklim değişikliğinin bilimsel arka planı, Küresel gelişmeler ve müzakereler, İklim değişikliğinin Türkiye’ye etkileri ve ulusal durum, İklim değişikliği neyi etkiliyor?, İklim değişikliği ve tematik konular Yerel yönetimler ve iklim değişikliği ve Atölye çalışması olarak belirlendi.

İklim Değişikliği hakkında temel bilgi edinmek, yerelde, ulusal ve uluslararası alanda iklim değişikliğine karşı yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak, çözümün bir parçası olmak için harekete geçmek ve konu hakkında bilgi birikimini artırmak isteyen İklim Okulu katılımcılarını bekliyor.

 

(Yeşil Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.