Spor

Beşiktaş-Dersimspor Dostluk Maçı için taraftar çağrısı

0

Beşiktaş ile Dersimspor arasında 22 Ocak’ta yapılacak dostluk maçı için taraftarlar, “Munzur’a uzanan elle kırılsın” pankartları ile yoğun katılım çağrısında bulundu.

Dersimspor takımı ile Beşiktaş arasındaki dostluk maçı 22 Ocak 2011 tarihinde İstanbul İnönü Stadyumu’nda saat 15.00’te yapılacak. Beşiktaş ve Dersimspor tarafından yapılan açıklamalara göre bu maçın tüm geliri Dersimspor’a verilecek.

Dersimspor Yönetim Kurulu, takımın internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Burdan yazıyoruz ki herkes duysun ve bilsin ki Beşiktaş ile olacak dostluk maçımızın tarihi kesinlikle ve kesinlikle 22 Ocak 2011’dir ve o gün Çarşı’nın tabiri ile ‘Şeref Bey’ stadında as kadroda yer alan çoğu futbolcu maça çıkabilir.” dedi.

Dersimspor, “Bu karar Beşiktaş Teknik Heyetin kararıdır ve önemli olan çıkıp çıkmamaları değildir, önemli olan o gün ‘Şeref Bey’ stadının Beşiktaş ve Dersimspor taraftarları ile dolmasıdır. Çünkü defalarca söyledik ve hala söylüyoruz ki bu maç Dersimspor’a katkı sağlamak için düzenlenen bir dostluk maçıdır” diye belirtti.

İnternet ortamında bir araya gelen taraftarlar da katılımın güçlü olması için çağrılarda bulundu. Taraftarlar, Beyoğlu’nda toplanarak “zılgıtlar, türküler, marşlar” ve “Munzur’a dokunan eller kırılsın” pankartları ile maça yoğun katılım istedi. (ANF)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.