Spor

Basketbol ve Voleybol’da avrupa karnesi 6’da 5

0
Galatasaray Medical Park 78 - ZVVK Prague 70

Galatasaray Medical Park 78 - ZVVK Prague 70

Basketbol’da Euroleague, Voleybol’da Şampiyonlar Ligi ve CEV Kupası’nda mücadele eden 6 Türkiye takımı yaptıkları karşılaşmalardan 5’inden galibiyetle ayrılmayı başardı.

Basketbol

Basketbol’da 2 ezeli rakip marka Fenerbahçe ve Galatasaray hem kadın hem erkeklerde avrupa sahnesine çıktı. Bu 4 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet alındı. O maçta da Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı İspanyol rakibi Caja Laboral’a 66 – 69 mağlup oldu.

Diğer 3 karşılaşmada alınan sonuçlar ise şöyle.

Fenerbahçe 86 - CCC Polkowice 66

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Caferağa Spor Salonunda Polonya’nın CCC Polkowice takımını 86-66 yendi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı deplasmanda Polonya’nın Asseco Prokom’u 76-72 mağlup etti ve tarihi boyunca yaptığı ilk Euroleague sezonuna galibiyetle başladı.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı A Grubu’ndaki ikinci maçında deplasmanda Çek Cumhuriyeti’ndan ZVVK Prague takımını 78-70 mağlup etmeyi başararak 2’de 2 yaptı.

Voleybol

Voleybol’da da galibiyet serisi devam etti.

Voleybol Erkekler Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda mücadele eden Arkas Spor, İzmir’de misafir ettiği Bulgaristan’ın CSKA Sofya’ ekibini tek set vererek 3 – 1 mağlup etti ve ilk maçlar sonunda grubunun zirvesinde yer aldı.

Voleybolda, Erkekler CEV Kupası ilk turunda ise Halkbank, Polonya’nın Tytan AZS takımını set vermeden 3-0 yendi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.