İfade ÖzgürlüğüManşet

Bahçeli’nin danışmanından sokak röportajı yapanlara tehdit: Düzenlenmezse, istenmedik hadiseler olacak

0

Yıldıray Çiçek, Devlet Bahçeli ile.

Ya mikrofonu tutanın, ya mikrofon tutulanın, ya mikrofon etrafında toplanan kalabalıkların bu provakasyon atmosferinde başına bir bela gelmesi kimseyi şaşırtmamalıdır. Çünkü CHP ve kuyrukları  “Sokak röportajcısı” olarak beslediklerinden böyle bir performans beklediğini onların ipini sonuna kadar salarak göstermektedir. Bu sokak röportajcıları hangi çirkefliği, ahlaksızlığı, seviyesizliği yaparsa 6+HDP ekibi anında ve koro halinde onlara sahip çıkmaktadır. Bu durum da “Bu yolda her türlü olaya karışabilirsiniz” onayı olmaktadır.”

Ebru Uzun Oruç, silahlı saldırıya uğramıştı

‘Sokak Kedisi’ isimli Youtube kanalıyla bilinen Ebru Uzun Oruç, İstanbul Kadıköy‘de yaptığı sokak röportajında, vatandaşlara MHP lideri Devlet Bahçeli’yi sormuş ve bu röportaj sonrası MHP yöneticilerinin hedefi olmuştu. MHP’lilerin hedef göstermesinin ardından Oruç, eşi Barış Oruç ile birlikte Bağdat Caddesi’nde dört kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Saldırganlar ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Oruç olayla ilgili açıklamasında şunları söylemişti: “Bilinmelidir ki, bu saldırı sadece Sokak Kedisi ekibine yapılmamış, halkın konuşma ve fikir özgürlüğü hedef alınarak, ülkemizdeki tüm basın mensuplarına yapılmıştır! Basının susturulması halkın söz hakkının elinden alınması demektir! Halkın söz hakkını gaspetmeye çalışan zihniyetle Sokak Kedisi ekibi olarak mücadele etmeye ve de halkın sesini, çok daha büyük bir kararlılıkla duyurmaya devam edeceğiz”

You may also like

Comments

Comments are closed.