Avrasya Tüneli’nden bisikletle geçtiği için gözaltına alındı

İstanbul’da Avrasya Tüneli’nden bisikletle geçen 22 yaşındaki genç gözaltına alındı.

İstanbul’da Avrasya Tüneli’nden bisikletle geçen 22 yaşındaki İ.Ö. gözaltına alındı. Tünele bisikletle girdikten sonra kaskında bulunan kamera ile yolculuğunu görüntüleyip sosyal medyaya yükleyen gencin görüntülerinin kısa sürede yayılması üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği genci gözaltına aldı.

https://www.youtube.com/watch?v=wTXOQavsrPw

Gayrettepe’deki Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne getirilen İ.Ö. Avrasya Tüneli’nden bisikletle geçmenin yasak olduğunu bilmediğini belirterek, “Heyecanıma yenik düştüm. Sosyal medya için videolar çekiyordum, internete yükleyince bir anda ses getirdi. Pişmanım, bir daha da yapmam. Zaten polisler beni bilgilendirdi” dedi.

İ.Ö. hakkında polisin ikazına uymamak ve trafik kurallarını ihlal ederek güvenliği tehlikeye sokmaktan işlem yapılacağı öğrenildi.

 

(DHA, İleri Haber)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR