Spor

Atletico Madrid Başkanı Cerezo Arda için İstanbul’da

0

Galatasaray ve A Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Arda Turan için bir La Liga ekibi 12.5 milyon euroluk resmi teklif yaparken, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo İstanbul’a geldi.

Galatasaray kaptanı ve A Milli Takım’ın yıldızı Arda Turan’a İspanya Ligi ekiplerinden biri resmi bir teklifte bulundu. La Liga temsilcisi Arda Turan’ı renklerine katabilmek için 12.5 milyon euroyu gözden çıkarttı ve Atletico Madrid Başkanı Cerezo Arda Turan’ı İspanya’ya götürmek için Türkiye’ye geldi.

ATLETİCO MADRİD BAŞKANI İSTANBUL’DA!
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın’ın Arda Turan için 12 milyon 500 bin euroluk resmi bir teklif aldıklarını açıklamasının ardından, daha önce de genç yıldız ile ilgilendiği yönünde haberler çıkan Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo İstanbul’a geldi. Milli futbolcu için sarı-kırmızılı kulüple bir araya gelecek olan Cerezo, genç yıldızın transferini bitirmeye çalışacak.

Bu sezon sakatlıklardan dolayı cok sayıda maç kaçıran Arda’nın daha önce yakın çevresine yurt dışına gitmeyi istediğini söylediği biliniyordu. Arda’nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile de görüşerek transferine kolaylık sağlanmasını istediği de iddia edilmişti. Ancak 14 mayıs’ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçim’de görevi yeni yönetime devredecek başkan Adnan Polat ve ekibinin ne yönde hareket edeceği merak konusu. Dönem dönem eleştirilse de, Galatasaray yönetiminin gelecek planlarında olan Arda için başkan Polat’ın bu kararı, göreve gelecek yeni yönetime bırakabiliceği de ifade ediliyor.

ALTINTEPSİ’DE BAŞLADI GALATASARAY’DA YILDIZ OLDU
Galatasaray’da 2004’te 17 yaşındayken A Takıma çıkan ve o sezon 1 maçta 25 dakika şans bulan Arda Turan, 2005-2006’da Manisaspor’da kiralık oynadıktan sonra Galatasaray’a geri döndü. Galatasaray’da 6 sezonda 167’si ilk 11 olmak üzere toplam 184 maça çıkan Arda Turan bu maçlarda 45 gole imza attı. Arda’nın Galatasaray alt yapısına katılmadan önce futbolla tanıştığı kulüp ise 1999-2000’de oynadığı İstanbul’daki Altıntepsi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.