ManşetTürkiye

Arınç’tan Gökçek’e, ” Paralel’in kucağında oturmuş, bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır”

0

Çankaya Köşkü’nde ilk kez toplanan Baklanlar Kurulu toplantısının bitiminin ardından Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirileri hakkında açıklama yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’in twitterdan yaptığı “Bülent Arınç seni istemiyoruz” açıklamasına da yanıt verdi.

25 Bülent Arınç

Gökçek’in beni istifaya davet etmesi terbiyesizce bir açıklamadır, haddi değildir şeklinde konuşmasına başlayan Başbakan yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Bülent Arıç, “Bakanlar Kurulu’nda bu konu gündeme geldi ve orada danıştım ne yapmam gerektiğini. Gökçek kim siz kimsiniz diyenler oldu. Ancak bugün buna karşılık vermeden geçmemek lazım. Benim görevden alınmamı istenilen kadar benim kadar haysiyetli bir insan değildir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanına saygısızlık yapmasının mümkün olmadığını dile getiren Arınç, açıklamaları Erdoğan’ın yanlış bilgilendirildiği noktalarda ona bilgi vermek amacıyla yaptığını söyledi.

“Ankara’yı Parsel Parsel Satmıştır”

Gökçek’in kendisi ile ilgili ithamlarına yanıt verirken, “Zamkla yapışmış koltuğa bir insan değilimdir. Senin hakkın değil, haddin değil. Okkalı cevap vermemi aklıma getirdim ama yapamayacağım” diyen Arınç, üslubunu bu noktadan sonra daha da sertleştirerek sözlerini şöyle sürdürdü;

“Gökçek’le ilgili 100 konuyu seçimden sonra konuşmak isterim. Hatta Biz kimin nerede havlayacağını, hangi işler çevireceğini biz biliriz. İsterseniz size yazar gizli bir mektup veririm, seçimden sonra açarsınız.

*Gökçek oğlunun milletvekili adaylığını netleştirmek istiyor. Birilerine yaranmak istiyor. Ahmet Hakan denen kişi ailemle. Onu kendine delil olarak kabul ediyor. Ahmet Hakan beyin Gökçek’ten çok önce tanırım. Çok eleştirmiş bir insanım ama Sayın Hakan, Gökçek’ten çok daha namusludur, şereflidir.

*Gökçek bu paralel yapının kucağında oturmuş, bu yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır. Zengin işadamlarına okul yaptırmıştır

Gökçek’in adaylığına o zaman itiraz ettim. Yeni bir başkana ihtiyacımız vardır dedim. O günden kalan bir hıncını bir şekilde çalışıyor. 8 Haziran’a kadar müsaade. Hesabını sorarım Gökçek’ten… Birileri de kuklacılık yapıp bunu kullanırsa benim kulaklarım iyi duyar teşhir ederim”

 

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.