ManşetMedya-İnternet

Anonymous’tan “IŞİD hesaplarını hackledik” açıklaması

0

Hacker grubu Anonymous, terör örgütü IŞİD’le bağlantılı binden fazla sosyal medya hesabı ve internet sitesini hacklediğini duyurdu.

35

Geçen yılın Haziran ayında terör örgütüne ait hesapları hackleyeceğini duyuran Anonymous, 7 Ocak’ta Yemen El Kaidesi tarafından gerçekleştirilen ve 12 kişinin hayatını kaybettiği Charlie Hebdo saldırısının ardından eylemine hız vermişti.

IŞİD’in yeni üye kazanmasını önlemek amacıyla böyle bir eyleme imza attıklarını belirten hacker grubu, yayınladığı listede email adreslerine de yer verdi. İnternet sitesinde kendilerini “tüm ırk, ülke, bölge ve etnik kökenden Müslüman, Hıristiyan ve Yahudilerden oluşan” evrensel bir grup olarak tanıtan Anonymous, “Unutmayın ki, kendilerine İslam Devleti diyen teröristler Müslüman değil. IŞİD, sizi avlayacağız, sitelerinizi, hesaplarınızı ve emaillerinizi çökerteceğiz ve sizi ortaya çıkaracağız. Şu andan itibaren, internet üzerinde sizin için güvenli bir yer yok. Size virüs gibi davranılacak ve ilaç biziz. Biz internetin sahibiyiz” ifadelerini kullandı.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.