ManşetTürkiye

Ahmet Şık Türkiye İşçi Partisi’ne katıldı

0

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Türkiye İşçi Partisi’ne (TİP) katıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. HDP‘den geçen yıl ayrılan Şık, TİP’e katıldığını, “Bugün memleketteki hava bir yandan tüm kasvetiyle üzerimize çöküp karamsarlığımızı derinleştirirken, diğer yandan hepimizi, yeniden, ısrarla bir inada çağırıyor” ifadeleriyle duyurdu.

Yeni TİP milletvekili, şunları söyledi:

“Ortak inada ihtiyacımız var, çünkü hepinizin bildiği gibi, bu memlekette her şey bir inat meselesi. Barışı, demokrasiyi ve hukuku boğanların sınırları çizdiği bir ülkede barış, demokrasi ve hukuk demekte ısrar ederek yaşamak ve hatta var olmak başlı başına bir inat işi. Ve biliyorum ki bizler inatçıyız. Haklı olanın, hakkı için mücadele edenin yanında duran bir inat bu. Çünkü yaşamın öğrettiği en önemli şeydir: İnat, daima kazanır.”

“Uzak gibi görünen umutlu günlere hep birlikte uzanıp dokunabilmek adına Türkiye İşçi Partisi’ne katılıyorum” diyen Şık, herkesi partiye katılmaya davet etti.

Ahmet Şık’ın katılmasıyla TİP’in Meclis’teki milletvekili sayısı üçe çıkarken bağımsız milletvekili sayısı ise 10’a düştü.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.