ManşetMedya-İnternet

Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı!

0

Darbe girişiminin ardından Gülen cemaatine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan bu sabah gözaltına alındı.

86

Altan kardeşlerin avukatı Veysel Ok, 14 Temmuz’da Can Erzincan TV’de katıldıkları bir programda “Cumhurbaşkanı’na yönelik kullandığı ifadeler ve darbe girişimini bir gün önce duyurduğu” iddiasıyla gözaltına alındıklarını söyledi. Soruşturma kapsamında programdaki ifadeler nedeniyle Nazlı Ilıcak’ın da ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Nazlı Ilıcak’ın da ifadesi alınacak

87

Soruşturma kapsamında programdaki ifadeler sebebiyle Nazlı Ilıcak’ın da ifadesinin alınacağı öğrenildi. Altan kardeşlerin, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor. Can Erzincan TV, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ‘FETÖ’ bağlantısı gerekçesiyle kapatılmıştı.

Darbe girişiminin ardından Gülen cemaatine yönelik başlatılan ‘FETÖ’ soruşturmaları kapsamında son olarak 35 gazeteci hakkında gözaltı kararı verilmiş, hakkında gözaltı kararı verilen 10 gazeteci tutuklanmıştı.

 

(T24)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.