ManşetTürkiye

AA muhabiri nasıl vurulduğunu anlattı

0

Suriye ordusu ve muhalifler arasında çıkan çatışmada yaralandıktan sonra Türkiye’ye getirilen AA muhabiri Sinan Gül, ilk açıklamasını hasta yatağında yaptı.
Suriye ordusunun Halep ve Şam’a yönelik düzenlediği saldırıları dünya kamuoyuna duyurmak için Halep’te bulunan Anadolu Ajansı muhabiri Sinan Gül, Suriye ordusu ile muhalifler arasında çıkan çatışmanın ortasında kalıp ayağından vurulmuştu. Daha sonra muhalif askerler tarafından Türkiye’ye getirilen Gül, tedavi altına alındı.

Sinan Gül, şu anda Türkiye’de bulunmanın bir mucize olduğunu belirterek “Muhaliflerin benim Türkiye sınırına getirmiş olması bir mucize… Çünkü Esed birlikleri, araçları tanklarla vuruyordu ve muhalifler Kuran-ı Kerim okuya okuya beni sınır kapısına kadar getirdiler. Çünkü gece o saatte yolculuk yapmak çok tehlikeli olmasına rağmen ve bütün tehlikleri göze alarak beni sınır kapısına getirdiler ve Türkiye’deyim, İstanbul’dayım. Bu benim için inanılmaz bir şey; çünkü yaralı halde gelirken bile ‘Acaba İstanbul’a ulaşabilecek miyim’ diye düşünüyordum. Yani mucize bir şey burada olmam” dedi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.