[Seçim 2014] İstanbul’da Doğan, Mersin’de Sağlar aday adayı

CHP’de Celal Doğan’ın İstanbul için aday adaylığını açıklamasından sonra büyükşehirler için ikinci adaylık açıklaması da Mersin için geldi. 2. adaylık ise, Mersin Büyükşehir için Fikri Sağlar’dan geldi.

Devlet ve Kültür eski Bakanı, CHP Parti Meclisi üyesi Fikri Sağlar, Mersin Büyükşehir BelediyeBaşkanlığı için aday oldu. Sağlar adaylığını 31 Temmuz günü Mersin’de düzenleecek bir törenle açıklayacak.

Yerel seçimlere 8 ay kala CHP’deki belediye başkan aday adayları netleşmeye başlıyor. İlk olarak, Gaziantep eski Belediye Başkanı Celal Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıkladı. İkinci açıklama da Fikri Sağlar’dan geldi. Sağlar da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldu.

Sağlar, yaptığı açıklamada, ‘’ 31 Temmuz günü Mersin’de düzenlenecek bir törenle, aday adaylığımı açıklayacağım. Yurttaşlarımızın Mersin’de CHP’yi yine iktidara taşıyacağına inanıyorum’’ dedi.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fernas’da maden işçileri kazandı:

53 gündür hakları için mücadele eden Fernas Madencilik işçileriyle işveren arasında anlaşma sağlandı: İşten çıkarılan işçiler geri dönecek, istemeyenlere tazminatları verilecek, ocak ayında zam.

Ankara’da açlık grevi yapan Fernas işçilerine polis saldırısı: 37 gözaltı

Ankara'Kurtuluş Parkı'nda açlık grevi ve oturma eylemini sürdüren Fernas maden işçilerine polis saldırdı. 32 işçi, beş sendikacı olmak üzere 37 kişi gözaltına alındı.

Sinop Boyabat Bakır Maden Sahası ihalesi ‘adresine’ teslim edildi

Sinop Boyabat'taki devasa bakır maden sahası ihalesi, Cengiz Holding'e ait Eti Bakır A.Ş.'ye verildi. İhale, sadece bu şirketin karşılayabildiği 'izabe şartıyla' yapılmıştı.

CHP’li Yavuzyılmaz: Sinop’ta dev maden ihalesinin adresi Cengiz Holding

Sinop'taki 3.5 milyarlık maden ihalesinin şartnamesinde firmanın bakır zenginleştirme tesisleri olması şartı var. Bu tesis, sadece Cengiz Holding'te bulunuyor.

108 milyon vatandaşın tüm kimlik bilgileri çalındı, BTK Google’dan yardım istedi

Verileri korumakla yükümlü olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) verileri koruyamadığını kabul ederek Google’dan yardım istedi.

EN ÇOK OKUNANLAR