Seçim 2011: Tatlıses adaylıktan çekildi

AKP’den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyince, Urfa’da bağımsız milletvekili adayı olan sanatçı İbrahim Tatlıses, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Urfa’da bağımsız aday olan İbrahim Tatlıses adaylığını geri çekti. Tatlıses’in avukatı Ahmet Türkmen, “İbrahim Bey, sağlık sorunlarından dolayı adaylıktan çekildi” derken, Tatlıses ise adaylıktan vazgeçme gerekçesini “Kamuoyuna duyuru” başlığıyla bir internet sitesi aracılığı ile duyurdu. Tatlıses, “Sağlık nedenlerimden dolayı ülkeme ve memleketime milletvekili olarak gerekli hizmeti verebileceğimden emin olmadığımdan dolayı milletvekili adaylığımdan geri çekiliyorum” diye kaydetti.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fernas’da maden işçileri kazandı:

53 gündür hakları için mücadele eden Fernas Madencilik işçileriyle işveren arasında anlaşma sağlandı: İşten çıkarılan işçiler geri dönecek, istemeyenlere tazminatları verilecek, ocak ayında zam.

Ankara’da açlık grevi yapan Fernas işçilerine polis saldırısı: 37 gözaltı

Ankara'Kurtuluş Parkı'nda açlık grevi ve oturma eylemini sürdüren Fernas maden işçilerine polis saldırdı. 32 işçi, beş sendikacı olmak üzere 37 kişi gözaltına alındı.

Sinop Boyabat Bakır Maden Sahası ihalesi ‘adresine’ teslim edildi

Sinop Boyabat'taki devasa bakır maden sahası ihalesi, Cengiz Holding'e ait Eti Bakır A.Ş.'ye verildi. İhale, sadece bu şirketin karşılayabildiği 'izabe şartıyla' yapılmıştı.

CHP’li Yavuzyılmaz: Sinop’ta dev maden ihalesinin adresi Cengiz Holding

Sinop'taki 3.5 milyarlık maden ihalesinin şartnamesinde firmanın bakır zenginleştirme tesisleri olması şartı var. Bu tesis, sadece Cengiz Holding'te bulunuyor.

108 milyon vatandaşın tüm kimlik bilgileri çalındı, BTK Google’dan yardım istedi

Verileri korumakla yükümlü olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) verileri koruyamadığını kabul ederek Google’dan yardım istedi.

EN ÇOK OKUNANLAR