İstanbul’da deprem

AFAD depremin büyüklüğünü 3,8 olarak kaydederken Kandilli Rasathanesi deprem büyüklüğünü 4,1 olarak duyurdu.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesi açıklarında saat 02.56’da deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) depremin büyüklüğünü 3,8 olarak kaydetti ve depremin 7,03 kilometre derinlikte olduğunu açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, İstanbul’da meydana gelen depremin büyüklüğünün 4,1 olduğunu bildirdi. Rasathane derinliği 17,6 kilometre olarak duyurdu.

Deprem, İstanbul’un birçok ilçesinde hissedildi. Deprem sonucunda herhangi bir can veya mal kaybı beyanında bulunulmadı.

 

 

 

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR