Cappadox bundan sonra iki yılda bir düzenlenecek

2015 yılından beri Kapadokya’nın ilham veren coğrafyasının farklı lokasyonlarında gerçekleştirilen Cappadox, katılımcılarına müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava disiplinlerini bir arada sunan Türkiye’nin ilk destinasyon festivali olma özelliğini koruyor.

Cappadox, bu yıldan itibaren 2 yılda bir düzenleneceğini ve 5.edisyonunun 2020 yılında gerçekleşeceği açıklandı. En eski yerleşimlere ev sahipliği yapmış olan Kapadokya’dan öğrenerek, dört yılın birikimiyle yola çıkan Cappadox’un yeni programı 2019 yılının sonbaharında açıklanacak. 

Programında, Türkiye’den ve yurt dışından sanatçıları bir arada ağırlayan disiplinlerarası kültür festivali Cappadox, ilk yılından beri büyük beğeni ile karşılanıyor. Sanatçılarının yanı sıra katılımcılarıyla da uluslararası bir festival haline gelen Cappadox’a bu ilginin karşılığını vermesi ve Cappadoxlu’larla birlikte güçlü bir içeriğin örülmesi amacıyla beşinci edisyonu 2020’de gerçekleşmesi üzerine hazırlıklara bu yıl içerisinde başlanıyor. 

.

(Yeşil Gazete)

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Göç sonrası ‘yeniden çiçeklenenler’ İstanbul’da buluşuyor

Galata Postane'de düzenlenecek 'Rebloom: İstanbul'da Göç Sonrası Mekanlar ve Sanatsal karşılaşmalar' festivali, 5-7 Aralık tarihlerinde izleyicilerle buluşacak.

EkoFilm Platformu’ndan ‘Çevre Dostu Prodüksiyonlar’ için rehber

EkoFilm: Sürdürülebilir Yapım Platformu'nun rehberi, film ve medya sektörünü dönüştürmek isteyen tüm sektör profesyonellerine yönelik hazırlandı.

Tanrı ve şiddet

İlahi şiddetin amacı hukuksal bir yaptırım ya da düzen değil, aksine kurbandır.

Kadıköy Kaymakamlığı ‘Queer’in gösterimini yasakladı: Toplum barışını tehlikeye atar!

MUBI, yasak kararının sanatı ve ifade özgürlüğünü kısıtlayan bir müdahale olduğunu belirterek,  festivalin tamamen iptal edildiğini duyurdu.

BİFED’de büyük ödül yerlilerin mücadelesini anlatan Twice Colonized’ın

11. Bozcaada Ekolojik Belgesel Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. İlk kez mansiyon ve müzik ödülleri verilen festivalde Açık Radyo ve Gebze'de katledilen hayvanlar unutulmadı.

EN ÇOK OKUNANLAR