Uncategorized

4 Mart 2014

0

Süleyman Arslan Halkbank’a geri döndü

Ayakkabı kutusunda 4.5 milyon dolar çıkan Halkbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan cezaevinden çıktıktan sonra Halkbank’a yönetim kurulu üyesi olarak geri döndü. Geçtiğimiz hafta 4.5 milyon doların Aslan’a iade edildiği öne sürülmüş ancak bu iddia yalanlanmıştı. Banka kaynakları, 4.5 milyon doların halen Aslan’a iade edilmediğini bildirdiler.

‘Hırsız var’ pankartına linç

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye’de konuşurken bir genç “hırsız var” pankartı açtı. Pankart açan genç, sivil polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Partililerin yumruklarla linç etmek istediği genci karga tulumba barikatın önüne taşıyan sivil polisler, alandan uzaklaştırdı.

‘Anlamadım Babacığım’ serbest bırakıldı

Bursa’nın İznik ilçesinde, 27 Şubat’ta AK Parti binası ve seçim araçlarına sprey boyayla ‘Anlamadım babacığım’ yazdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, savcılıktan serbest bırakıldı

AA Bülent Arınç’ı sansürledi

Bülent Arınç’ın CNN Türk’te katıldığı ‘Ankara Günlüğü’ programında söylediklerinin bir kısmı AA tarafından sansürlendi. Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın Rıza Sarraf’ın uçağıyla umreye gitmesi ve 700 bin liralık saat hediye edilmesi iddiasıyla ilgili “Kolundaki saati ve çocuğunun parasını sorarsanız bana ben mahcubiyetten cevap veremem” ifadelerini kullanan Arınç, bir ayette “Müminler mallarıyla ve evlatlarıyla imtihan olunurlar” denildiğini belirterek “Bu kolay bir imtihan değildir. Allah bizi çocuklarımızla, malımız ve servetimizle imtihan etmesin” demişti.

Yargıtay Fenerbahçe şike dosyasını yeniden inceleyecek

Yargıtay’ın, olmayan AİHM kararlarını emsal göstererek Fenerbahçe yöneticilerinin cezasını onadığı öne sürüldü. Bu arada YARSAV ise twitter hesabından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Fenerbahçe/şike dosyasını yeniden incelemeye aldığını duyurdu.

Adalet Bakanlığı HSYK atamalarına devam ediyor

CHP HSYK Yasası’nın iptali için dün üçüncü kez Anayasa Mahkemesi’ne başvururken, Adalet Bakanlığı atamalara devam ediyor. Bakanlık Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Bilgin Başaran Genel Sekreterlik görevine getirildi. HSYK’da 37 tetkik hâkimi ile 57 başmüfettiş ve müfettişin de ataması yapıldı.

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.