Uncategorized

27 Şubat 2014

0

Amerikalı şirket montaj raporunu yalanladı 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydının Amerikalı bir medya şirketin raporuna dayandırılarak montaj olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. Amerikalı firma yaptığı açıklamada, montaj haberini yalanladı. Bir diğer şirket ise, kendilerinin daha çok müzik kayıtları ile ilgilendiklerini ve adli ses uzmanı olmadıklarını ifade etti.

Melih Gökçek’e göre CHP afişlerini engellemek “şeref”

Melih Gökçek CHP’nin afişlerinin asılmasını engellediği yönünde çıkan ses kaydını doğrulayarak bunun Başbakan’a destek çıktığı için kendisinin de ses kayıtlarının yayınlandığını belirtti.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ne yapmışım, suçum ne? Cumhuriyet Halk Partisi’nin afişlerini asmayı engellemişim. Suça bak, suça. Şeref midir, suç mudur siz karar vereceksiniz” dedi.

Mor Gabriel’in tapusu sonunda Süryanilere geçti

Mardin’in Midyat ilçesinden 1613 yıl önce inşa edilen Mor Gabriel Manastırı arazisinin tapusunu sonunda Süryaniler aldı. Manastır Vakfına ait 12 arazinin iade işlemleri tamamlandı. Arazilerin tapusu vakıf başkanı Kuryakos Ergün’e teslim edildi

You may also like

Comments

Comments are closed.