Hayvan HaklarıManşet

250 canlı Blitz

0

Londra metrosunda sıkışıp kalan Blitz adlı kedi, yedi  saat boyunca başının üzerinden geçen 250 trene rağmen, tünelden sağ çıktı. Trenlerden birinin çarpmasıyla omurgasında kırık meydana gelen ve kuyruğunun bir kısmını kaybeden Blitz, Londra’daki metro hizmetlerini sağlayan Transport for London (TfL) çalışanının raylara izinsiz giren “tuhaf birinin” olduğunu fark etmesiyle kurtarıldı.

TfL müşteri hizmetleri müdürü Dave Keenan, “Bir tünelde üzerinizden yaklaşık 250 trenin geçtiği raylarda, neredeyse yedi saat hayatta kalmak mucizeden başka bir şey değil” dedi.

Blitz’in, Tufnell Park metro istasyonundaki bilet turnikelerini geçtikten ve tespit edilmeden yürüyen merdivenlerden aşağı indikten sonra raylara indiği ve bir çalışanın kendisini fark edene kadar, orada beklediği belirtiliyor.

Kurtarma çalışması yapılırken tren seferleri beş dakika durduruldu. Personel ardından üzerindeki çip sayesinde Blitz’in sahibi Mark Piggott’a ulaştı. Piggott, hayvanına kavuştuktan sonraki Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Nasıl olur da kedim Tufnell Park istasyonundaki lanet raylara iner, bir tren çarpar, üzerinden diğer 300 tren geçer, 7 saat sonra kurtarılabilmesi için seferlerin askıya alınmasına neden olur ve yaşar?”

You may also like

Comments

Comments are closed.