Uncategorized

22 Mayıs 2014

0

Soma Kömür İşletme A.Ş.’nin mallarına ihtiyati tedbir başvurusu

Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki iş cinayetinde ölen 301 işçiden biri olan Mustafa Kocabaş’ın ailesi adına avukat Hakan Kahraman, Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’nin tüm mallarına ve banka hesaplarına ihtiyati tedbir konulması için mahkemeye başvurdu.

Mardin’de 13 kişiyi öldürmekle suçlanan Tuğgeneral Musa Çitil beraat etti

Mardin’in Derik ilçesinde 13 kişinin öldürülmesiyle suçlanan Ankara Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Musa Çitil ile ilgili Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yargılama bugün sonlandı, Çitil beraat etti.

CHP Cumhurbaşkanı adayı için seçim yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün partisinin TBMM grubu ile yaptığı “Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı” toplantısında, vekiller aday olarak görmek istedikleri isimleri kurulan sandığa attılar. Her vekilin, cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediği üç ismi sandığa attığı toplantıda, sonuçları sadece Genel Başkan Kılıçdaroğlu bilecek.

Gazeteci Yılmaz Özdil’e suç duyurusu

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, gazeteci Yılmaz Özdil hakkında bir televizyonda Soma’da yaşamını yitirenlere yönelik sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Meclis’te Soma iş cinayeti görüşmelerine 78 vekil katıldı

TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti, CHP, MHP ve HDP’nin verdiği önergeler kabul edilerek, Soma’daki maden faciasına ilişkin Meclis Araştırma Komisyonu kurulması kararlaştırıldı. Önceki gün başlayan görüşmelere dün 78 milletvekili katıldı. Meclis’te 539 milletvekili var.

You may also like

Comments

Comments are closed.