ManşetYılbaşı

2013’ün akla ziyan açıklamaları

0

Recep Tayyip Erdoğan: “Sizce uygun mudur?”

Uygundur.

Kasım 6: 2013’ün son aylarında ne tartışalım diye düşünürken yine imdadımıza yetişen bir açıklama geldi. Öğrenci evleri ile başlayan tartışmalara Başbakan bir kız ve erkeğin aynı evde kalması ne kadar uygundur diye sormuşken Kadın Gazeteciler Takipte oluşumundan gelen videolu cevap yüreklere su serperken Bülent Arınç kaybedenin hep kadınlar olduğunu bir kez daha hatırlattı. “Kızlar erkekler bir arada kalabiliyorsa sonunda kaybeden çoğu zaman kızlar oluyor.

Hüseyin Çelik: “Ben Hıristiyanlığı da Museviliği de tasvip etmiyorum”

Kasım 9: AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik: “Bizim demokratlığımız başka insanların hayatlarına saygılı olmayı gerektirir. Demokrasi çoğulculuğu emreder. Ben tercihimi Müslüman olmaktan yana koymuşum ben Hıristiyanlığı da Museviliği de tasvip etmiyorum. Ateizmi de paganistiliği de tasvip etmiyorum. Ama bunlar benim görüşlerim. Aynı şekilde Başbakan’ın sözleri de yanlış bir yere çekiliyor.” dedi.

Nabi Avcı: “Einstein da atanamayan öğretmendi”

Kasım 15: Milli Eğtim Bakanı Avcı Çocuk ve Medya Kongresi’nde Albert Einstein’ın izafiyet teorisini atanamayan bir öğretmen olarak Zürih’te memur olarak çalıştığı patent enstitüsünde bilgisayarı olmadan kalem kağıtla oluşturduğunu anlattı.

Erdoğan Bayraktar: “Haklısınız HES’lerle küçük dereleri mahvediyoruz”

Kasım 20: Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar TBMM Bütçe ve Komisyon toplantısında “Haklısınız HES’lerle küçük dereleri mahvediyoruz. 10 megavattan az enerji üretecek HES’lere kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bundan sonra bunun hesabını sorarsınız.” dedi.

 Yeşil Gazete notu: Bayraktar’ın bu çağrısını duyan Susam’ın 2014’te hesap sormaya hazırlandığı aldığımız duyumlar arasında.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.