ManşetYılbaşı

2013’ün akla ziyan açıklamaları

0

Recep Tayyip Erdoğan: “Git ormanda yaşa”

Eylül 19: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ODTÜ’de “yol istemiyoruz orman istiyoruz” pankartı asan üniversite gençliğine hitaben “Böyle bir pankart olur mu? Bunu düşünebiliyor musunuz, üniversite gençliği bu pankartı asıyor. Orman isteyenler için ormanlar bol. Yol medeniyettir. Yol olmazsa  üniversiteye bile gidemez, o yol sebebiyle üniversiteye gidiyorsun. Ormansa sizleri ormanlara gönderelim, gidin ormanlarda yaşayın ama hiç olmazsa şehirlerdeki halkı rahatsız etmeyin. Onlar öyle diyor diye biz yolları yapmaktan vaz mı geçeceğiz? Hayır. Kesinlikle yollarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeşil Gazete notu: Başbakan’ın açıklamasından sonra Ormanevi’nde yatacak yer kalmadı.

Hüseyin Çelik: “Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı”

kansu

Ekim 8: Tam da kimsenin hayatına karışılmadığına ve kadın bedeni üzerinde tahakküm kurulmadığına ikna olacakken (!) Çelik’in özel bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasının sunucusu Gözde Kansu’nun dekoltesine yaptığı yorum (ki bu sunucunun işinden olmasıyla sonuçlandı) hepimizi yine derin düşüncelere gark etti: “ Dün bir kanaldaki yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez”

Metin Tarhan: “Marmaray’ı yetiştiremeseydik intihar edecektik”

kanlıbelge

Ekim 29: Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Genel Müdür Yardımcısı Metin Tarhan Marmaray’ı 29 Ekim açılış tarihine yetiştiremeselerdi kendilerini boğaz köprüsünden atacaklarını söylediği mektubu kanıyla imzaladı. Marmaray açıldığının ertesi gün arızalandı.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.