Uncategorized

17 Şubat 2014

0

MHP Diyarbakır Belediye Başkan adayı istifa etti

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Belediye Başkan adayı olan Berzan Tektaş, partisinden istifa etti. Tektaş’ın ailesinden yapılan açıklamada, “BDP’yi destekleyeceğiz” denildi.

İzmir’de kadın cinayeti aile faciasına döndü

İzmir’in Tire ilçesinde 31 yaşındaki Mehmet K. tartıştıktan sonra baba evine dönen 24 yaşındaki eşi P.K.’yı baba evinde öldürdü. Cinayetin ardından evine dönüp 5 ve 3 yaşlarındaki iki oğlunu da öldüren K. daha sonra intihar etti.

Bahçeli: “Erdoğan’ın evine ne mutlu Türküm diyene” yazdıracağım

MHP lideri Devlet Bahçeli, Muğla’da yaptığı konuşmada, “MHP’nin iktidarında Erdoğan eğer kaçmaz, Türkiye’de kalırsa, evinin girişine ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazacağım. Mahallede ne kadar çocuk varsa, sabahları evinin önünde andımızı okuyacak” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Sen nasıl Müslümansın? Kul hakkı yiye yiye doymadın mı hala?”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmit aday tanıtım toplantısında: “Bana o yalancı adam çok şey söyledi. ’Memur Kemal, işçi Kemal, emekli Kemal’ dedi. Ama bana hiç kimse ’Kul hakkı yedi’ diyemez. Sen nasıl bir Müslümansın? Kul hakkı yiye yiye doymadın mı hala?” dedi.

Gazeteciler Cağaloğlu’nda ‘Putları yıkmak, gazeteciliği ayağa kaldırmak’ için yürüdü

Gazeteciler, “Putları yıkalım, gazeteciliği yeniden ayağa kaldıralım” diyerek Cağaloğlu’ndan İstanbul Valiliğine yürüdü. Burada ortak açıklamayı okuyan Çiğdem Anad, “Gün yaşananları halının altına süpürme günü değil. Gün özeleştiri yapma, mesleğimize dört elle sarılma günüdür” dedi.

You may also like

Comments

Comments are closed.