Günün ManşetiManşetMedya-İnternet

15. Açık Radyo Şenliği’nde tema, “Müşterekler, ortak varlıklarımız”

0

Açık Radyo 15. Dinleyici Destek Özel Yayını 24 Mart Cumartesi günü başlıyor. 1 Nisan’a kadar  9 gün, 99 saat boyunca sürecek olan 15. Radyo Şenliği’nin bu yılki teması ise “Müşterekler. Ortak varlıklarımız” olarak belirlendi.

Açık Radyo’nun 15.sini bu bu sene 24 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği radyo şenliği gene birbirinden değerli isimleri konuk edecek.

Açık Radyo olağan akışını Radyo Şenliği süresince her yıl olduğu gibi 9 günlüğüne değiştiriyor ve dinleyicilerinden sanatçılara, akademisyenlerden bilim insanlarına kadar pek çok kişiyi konuk ediyor.

15. Özel Yayına katılacak/katkıda bulunacak konuk ve programcılardan bazıları ise şöyle;

Sezen Aksu, Ülkü Aybala Sunat, Hayvanlar Alemi, Buzuki Orhan Osman, In Hoodies, Levent Üzümcü, Nazlı Tosunoğlu, İstanbul Kainat Radyosu, Barış Demirel, Ekin Fil, Bajar, Hale Soygazi, Ah! Kosmos, Harun Tekin (mor ve ötesi), Thunderbolt, Ahmet Ali Arslan, Alican Yücesoy…

Açık Radyo’ya nasıl destek olabilirsiniz?

Açık Radyo’nun dinleyicilerinden destek çağrısı ile 15 yıl önce başlayan radyo şenliği ile açık radyo sevdalıları radyolarının sürekli faaliyetini sürdürrbilmesi adına diledikleri programa destek oluyor.

Her yıl düzenlenen Dinleyici Destek Projesi ile Açık Radyo dinleyicisi radyosuna sahip çıkıyor. Dinleyiciler seçtikleri programın istedikleri bir saatine destek verebiliyorlar. Yani dinleyiciler ücretsiz dinleyebilecekleri bir yayının sürdürülebilmesi için para vererek destek oluyorlar. Bunu bir telefonla (0 212 343 41 41) ya da bir “tık”la (www.acikradyo.com.tr) yapmak mümkün. Karşılığında ise radyo, destekçisinin adını programın başında ve sonunda anarak teşekkür ediyor.

15. Açık Radyo Dinleyici Destek Özel Yayını’dan haberleri, fotoğrafları ve kayıtları takip etmek için:

Radyo Şenliği’nde olan biteni, www.acikradyo.com.tr adresinden an be an izleyebilirsiniz.

Haberler ve duyurular için: https://twitter.com/acikradyo ve www.facebook.com/acikradyo

Fotoğraflar için ise www.instagram.com/acikradyo/  ve www.flickr.com/photos/acikradyo/

 

(Yeşil Gazete, Açık Radyo)

You may also like

Comments

Comments are closed.