Ekolojik Yaşam

Ekoloji Günleri 2010, İstanbul’da başlıyor

0

Ekoloji Günleri 4-7 Kasım’da İstanbul’da Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor. Türkiye’deki organik ürün üreticilerini, ithalatçıları ve tüketicileri bir araya getirmeyi hedefleyen Ekoloji Günleri’nde gıdadan tekstile, temizlik maddelerinden kozmetiği kadar pek çok ürün tüketiciye sunulacak.

ASDF Fuarcılık tarafından 2000 yılından bu yana İstanbul’da düzenlenen ‘Ekoloji Günleri’ne bu yıl toplam 50 firma katılacak. Etkinliğin ikinci günü ise Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner, Sağlıklı Gıda Platformu Başkanı Hüseyin Bozbağ ve Ecocert Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Gıda güvenliğinde organik gıdanın yeri” konferansı düzenlenecek.

İşlenmesinde ve yetiştirilmesinde hiçbir kimyasal kullanılmadan üretilen ve tüketiciye ulaştırılan organik ürünlerin farklı konseptlerle topluma yayılmasında öncülük eden şirketlerin katılacağı ‘Ekoloji Günleri etkinliğinde, İstanbul’da hizmet veren ve nevresimden yatağa, sabundan havluya kadar organik ürünlerin yer aldığı “Organik Otel” de yer alıyor. Etkinlik ayıca, Çanakkale Ayvacık Organik Et Kooperatifine de ev sahipliği yapıyor. (Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.