ManşetYaşam

Yılbaşında katılabileceğiniz beş sanal parti

0
Fotoğraf: Shutterstock

Bu yılbaşı neredeyse tüm dünya olarak yeni yılın gelişini eski yıllardan farklı bir biçimde kutlayacağız. Eskiden meydanları, sokakları dolduran kalabalıklar, yüzlerce insanın beraber eğlendiği dev partiler ya da yemekli balolar düzenlenirken bu yıl birçoğumuz evlerimizde olacağız.

Ancak işe iyi tarafından bakmak gerekirse yılbaşında dünyanın dört bir yanından yapılacak yayınlar sayesinde birçok dev partiye evden çıkmadan katılabilecek, ünlü isimlerin konserlerini izleyebileceğiz.

Brandlifemag.com, tarafından hazırlanan ve 31 Aralık gecesi ücretsiz katılabileceğiniz sanal partilerin listesi şu şekilde:

Fransız elektronik müziğinin ünlü ismi Jean-Michel Jarre, Paris’in ikonik mekanı görkemli Notre-Dame kilisesinde 2021’e merhaba diyecek. DJ aslında yakınlardaki bir stüdyoda çalacak ancak görüntüsü Notre-Dame Katedrali’nin sanal bir versiyonunda izlenecek.

Bu fütüristik şovda bol bol ışık ve lazer gösterisi sizi bekliyor. Jean-Michel Jarre’ın setini VRChat platformu üzerinden izleyebilir, hatta bir sanal gerçeklik gözlüğünüz varsa bu şova sanal olarak dahil de olabilirsiniz

Yeni yıla sanal partiyle girin: Dünyadan 5 yılbaşı kutlama önerisi - 2

Yeni yıla girişin dünya çapındaki en simgesel olaylarından biri olan Times Meydanı Topunun düşüşü de ücretsiz bir şekilde bu link üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Normalde tüm meydanı dolduran kalabalık bu yıl orada olmayacağı için boş bir Times Meydanı izleyeceğiz ancak Gloria Gaynor gibi yıldız isimlerin sergileyeceği performanslar bize bunun eksikliğini hissettirmeyecek. Tabii saat farkı dolayısıyla kutlamalar Türkiye saatiyle gece 02.00’de başlayacak ve ertesi gün sabaha kadar devam edecek.

Yeni yıla sanal partiyle girin: Dünyadan 5 yılbaşı kutlama önerisi - 3

YouTube, Birleşik Krallık, Amerika, Japonya, Kore ve Hindistan gibi farklı saat dilimleri için canlı olarak stream edilecek bir dizi sanal parti hazırladı.

Ünlü pop sanatçısı Dua Lipa’nın performansının yanı sıra RuPaul ve Matthew McConaughey gibi isimler ile çeşitli sürpriz konukların da yer alacağı bu sanal partilerle dilerseniz 2021’in gelişini beş kere bile kutlayabilirsiniz! Partilerin line-up’larını buradaki link üzerinden inceleyebilirsiniz.

Polar Beat

Dünyanın en büyük sanal yeni yıl partisi iddiasıyla düzenlenen Polar Beat, İzlanda’dan canlı yayınla geçekleştirilecek. Sigur Ros ve Kaleo gibi isimlerin canlı müzik performanslarının yanı sıra bu partiye Kuzey Işıkları’nın da süpriz konuk olarak renk katması bekleniyor.

Bu partiye katılmak için yapmanız gereken buradaki link üzerinden Snapchat hesabınızı bağlamak ve kendinize bir Bitmoji avatarı oluşturmak. Türkiye saati ile 02.30’da başlayacak partiyi bu avatarınızla sanal olarak keşfedebilirsiniz.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.