DuyurularManşetTarım-Gıda

Yeşil Ekonomi Ağ Toplantısı 25 Haziran’da

0

Yeşil Düşünce Derneği ile Heinrich Böll Stiftung Türkiye Temsilciliği‘nin birlikte gerçekleştirdiği Yeşil Ekonomi Ağ Toplantıları kapsamında 25 Haziran günü gerçekleşecek etkinlikte yeşil dönüşüm ve Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın gıda politikaları ile ilişkisi ele alınacak.

Her yıl gerçekleştirilen konferanslarla Türkiye’de yeşil ekonomiye dayalı ekonomi politikalarının gelişmesi için teorik ve pratik çıktılar elde ediliyor ve yaygınlaştırılıyor.

25 Haziran’da saat 14.00 ile 16.00 arasında düzenlenecek çevrimiçi konferansa ise bu kez gıda alanına ilgili vatandaşlar, bu alanda çalışan sivil toplum örgütleri, inisiyatifler, girişimler ve kooperatif temsilcileri davet edildi.

Kimler yer alıyor?

İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ahmet Atıl Aşıcı “Mutabakatın Türkiye’ye etkisi ve Yeşil Dönüşüm” konusunda ve WWF Türkiye Gıda Programı Müdürü Arzu Balkuv “Avrupa Yeşil Düzen Belgesi Kapsamında Gıda Politikaları ve Türkiye’ye Etkileri” başlığında konuşma yapacak.

Konferans daha sonrasında Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Begüm Özkaynak kolaylaştırıcılığında yapılacak ortak tartışma ile devam edecek. Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye bu link üzerinden, kayıt yaptırmak için gerekli forma ise ise bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.