ManşetYaşam

Yeşil Düşünce Derneği’nin 21 Ekim’deki Takas Şenliği’ne davetlisiniz!

0

Yeşil Düşünce Derneği 21 Ekim Cumartesi 14.00-18.00 arasında Beşiktaş’taki ofisinde Takas Şenliği düzenliyor.

Çocuklarınızla katılabileceğiniz buluşmada kullanmadığınız ama kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı daha fazla tüketmeden paylaşarak değiş tokuş edebileceksiniz.

Giymediğiniz bir kıyafet, okuduğunuz ve başkasının okumasını istediğiniz bir kitap, çocuğunuzun artık oynamadığı bir oyuncak, çizdiğiniz bir resim, yani bir başkasının kullanabileceği herhangi bir eşyanızı paylaşmak ve ihtiyacınız olan başka bir ürünle takas edebilirsiniz.

Ürün çeşidi konusunda bir kısıtlama yok. Her tür giysi, oyuncak, film/müzik/oyun cd/dvd’leri, kitap, elektrikli/elektronik araç/gereçler, mutfak eşyaları, takılar, ev yapımı ürünler (reçel, salça, makarna vb) takas edilebilir. Takas edilecek ürünlerin, temiz, sağlam, çalışır ve kullanılabilir durumda olması gerekli.

KAYIT İÇİN: Takas şenliğine kayıt olmak için bu linke tıklayın

Takas kuralları:

*En fazla 10 parça ürün ile takas etkinliğine katılabilirsiniz.
*Getirdiğiniz her ürün için bir adet pul alacaksınız ve pullarınız ile ihtiyacınız olan ürünleri alabileceksiniz.
*Takas için fazla eşyası olmayan ama bazı eşyaları tüketmeden ikinci el olarak edinmek isteyen kişilerde etkinliğimize katılabilir.

Yeşil Düşünce Derneği hakkında:

Yeşil Düşünce Derneği, 2008 yılında yeşil düşüncenin ve yeşil politikaların yaygınlaştırılması amacıyla İstanbul’da kuruldu. Çalışmalarını ulusal ve uluslararası ölçekte proje ve kampanyalarla sürdüren YDD’nin çalışma alanları “Ekoloji ve Sürdürülebilirlik”, “Demokrasi ve Medya”, “İklim Değişikliği”, “Enerji ve Ekonomi” konularıdır.

Adres:

Vişnezade Mahallesi, Şair Nedim Caddesi, No: 27 Akaretler, Beşiktaş (Migros’un karşısı, Let’s Coffee’nin yanı)

 

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.