Yeşil Düşünce Derneği’nde ‘Bahar Dersleri’ başlıyor!

Yeşil Düşünce Derneği tarafından organize edilen Bahar Dersleri‘nin ilkinde dersleri OHAL KHK’leriyle üniversitelerinden uzaklaştırılan akademisyenler ders veriyor.

9 Mart Perşembe günü (yarın) başlayacak derslerin Yeşil Düşünce Derneği’nin Beşiktaş’taki mekânında yapılacağı ve iki ay sürmesinin planlandığı kaydedildi.

Dernekten yapılan açıklamada ayrıca, “Mekânımız 30 kişi kapasiteli olduğundan katılım için kayıtlı ve teyitli kişilere öncelik verilecektir. Gelmediğiniz takdirde bir başkasının gelmesini de engelleyebileceğinizi göz önüne almanız ve kesin gelme durumuna göre kayıt yaptırmanız tercih sebebidir” bilgisi de paylaşıldı.

Derslere kayıt için bu link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

2017 Mart ayı programı ise şu şekilde:

09 Mart 2017 Perşembe, Saat 19.00 | HÜLYA DİNÇER – Geçmişle Yüzleşme: İmkânlar ve Sınırlar

16 Mart 2017 Perşembe, Saat 19.00 | BARAN ALP UNCU – Çevre Hareketlerinden İklim Adaleti Hareketine

23 Mart 2017 Perşembe, Saat 19.00 | NİLAY ETİLER – Sağlık Etki Değerlendirmesi

30 Mart 2017 Perşembe, Saat 19.00 | ELÇİN AKTOPRAK – Ulus Nedir? Azınlık Kimdir?

 

(Yeşil Gazete)

 

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR