Doğa MücadelesiManşet

Yeşil Düşünce Derneği, Assos’ta gençlerle eko demokrasiyi konuşacak: Son başvuru tarihi 30 Temmuz

0

Yeşil Düşünce Derneği‘nin Doğu Avrupa’nın Geleceği ve (Eko) Demokrasi Projesi’nin bir ayağı olarak gençlerle bir araya geleceği ve bir gün boyunca eko demokrasi kavramının tartışılacağı etkinlik için kayıtlar başladı.

Dernek ve yeşil örgütlerin 31 Ağustos Çarşamba günü Çanakkale Assos’taki Sincap Kamp’ta gençlerle buluşacağı etkinlik ile iklim adaletini, eko demokrasiyi hep birlikte konuşmak; genç aktivistlerin kapasitelerini geliştirerek toplumun ve gençlerin ekolojik sorunlar karşısında harekete geçebilmesi için politikaya aktif katılımlarını artırmak amaçlanıyor.

Kontenjanla sınırlı olan; konaklama, yemek ve ulaşım masraflarının karşılanacağı etkinliğin son başvuru tarihi 30 Temmuz 2022.

“Özellikle Doğu Avrupa’da otorite ve milliyetçilik tartışmaları gündemden ne yazık ki hiç düşmüyor. Pandemi ile birlikte karşılaştığımız krizler demokrasiyi de tüm dünyada sarstı.

Yönetimlerin bu krizler karşısında yanıtsız kalması gündelik hayatımızda karşılaştığımız sorunları derinleştirmeye devam ediyor. Bu sorunlarla uğraşırken de iklim adaleti gündeme gelemiyor. Ama aslında tüm sorunları kapsıyor.

18-35 yaş arasında, yeşil hareketin bir parçası olan ya da bu alanda öğrenmeye ve hareketin bir parçası olarak çalışmalarını sürdürmeye hevesli gençlerin başvurularını bekliyoruz!”

Tarih: 30 Ağustos – 31 Ağustos 2022
Yer: Sincap Kamp, Assos, Çanakkale

You may also like

Comments

Comments are closed.