ManşetSpor

Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile geliyor

0

ürkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle aynı grupta mücadele eden Tuzlaspor, bu akşam oynayacağı karşılaşma için Kadıköy deplasmanına 500T numaralı belediye otobüsüyle gideceğini açıkladı.

20

26 yıllık geçmişi bulunan ve İstanbul’un en uzun hattı olan 500T otobüsleri bu kez Tuzlaspor’u ağırlayacak. 500T Tuzla Şifa Mahallesi-Cevizlibağ hattı, Tuzlaspor’u yarın Fenerbahçe maçına getirecek.

Hat, Fenerbahçe Stadı’ndan geçmemesine rağmen, Tuzlaspor Yönetimi özel bir tahsisle bunu gerçekleştirecek. Bu yolculuk aynı zamanda maddi sıkıntılar çeken alt liglerdeki kulüplere farkındalık yaratmak amacı taşıyor.

18

Tuzlaspor Basın Sözcüsü Levent Ayaz, bu fikrin Başkan Ahmet Çabuk’tan geldiğini söyleyerek, “Kulüplerin çekmiş olduğu sıkıntıları göz önüne sermek için böyle bir olayı gerçekleştireceğiz. Bizim otobüsümüz var ama Tuzla ile özdeşleşmiş bir hat olduğu için 500T’yi seçtik. Hazır reklam potansiyelini, Fenerbahçe ile oynuyor olmamızı değerlendirip farklı bir olaya imza atacağız. Yarın 500T otobüslerinden biriyle tesislerimizden direkt stada gideceğiz” diye konuştu.

Anadolu’dan Tuzla Şifa Mahallesi’nden yola çıkan 500T otobüsü, 87 durağa uğrayarak ortalama 3 saat sonra Avrupa yakasındaki Cevizlibağ’a ulaşıyor.

 

(Al Jazeera, Diken)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.