Kültür-Sanat

Sundance’te J-Fest heyecanı yaklaşıyor

0

Jonglörler Sundance Kamp Alanında Buluşuyor

Çağdaş Sirk Sanatçıları Derneği’nin  katkıları ile düzenlenen  Türkiye Jonglörlük Festivali altıncı kez 03- 09 Ekim 2011  tarihleri arasında   Antalya Tekirova Sundance Kamp’ta hayat buluyor.

Doğa, deniz ve antik kent Phaselis ile iç içe bir ortamda; top, poi, labut, yoyo veya holalup gibi oyuncaklarla gün boyu pratik yapan her yaş ve seviyeden jonglörler, akrobatlar, dansçılar ve müzisyenlerle  ile tanışmak ve kahkahaları birleştirmek isteyenler için birebir bir festival.

Birbirinden yetenekli katılımcıların gönüllü olarak düzenledikleri workshoplara katılıp içinizde saklı yetenekleri keşfedebilir  ve eğlenceli deneyimler yaşayabilirsiniz.

Yurtdışından ve yurtiçinden gelen değişik becerilerdeki sanatçılarla workshoplar, birbirinden eğlenceli oyunlar, 3 değişik büyüklükte inşa edilmiş jonglör çadırları, 24 saat jonglörlük yapma fırsatı, ateş gösterileri, amatör ve profesyonel sanatçılar tarafından hazırlanan Gala gecesiyle capcanlı  geçecek olan festivale her yaştan katılım mümkün.

Tamamen gönüllü jonglörler ile gerçekleşen festival, her yıl bu işe gönül veren insanlarla gelişerek daha da güzelleşiyor. Süprizlerle dolu, samimi ve çok eğlenceli bir haftaya hazır olun!

Katılmak isteyenler için ek bilgi:

Katılımcı sayısının 500 kişi ile sınırlı olduğu, 03-09 Ekim 2011 tarihleri  arası düzenlenecek festivale giris ucreti sadece 70 TL. Giriş ücretine kendi getirdiğiniz çadırınızla konaklama dahildir. Bungalow ve ağaç evlerde konaklamak isteyen katılımcılar Sundance Kamp ile irtibata geçip yerlerini ayırtabilirler. Festival süresince denize girebilir, tekne turları ile civar koyları keşfedebilir, ormanda yürüyüş yaparak  kendinizi Phaselis antik şehrinin büyüsüne kaptırabilirsiniz.  Yiyecek ve içecek için ise  Sundance Kamp’ın imkanlarından yararlanabilir veya yakın yerleşimlerden alışveriş yapabilirsiniz.
Detaylı bilgi ve ücretsiz ön kayıt için www.j-fest.com adresine başvurabilirsiniz.

Festival Habercisi -Yeşil Gazete

You may also like

Comments

Comments are closed.