TürkiyeManşet

Şiddetli yağış, Manavgat’ta heyelana sebep oldu

0

Antalya‘da devam eden şiddetli yağış, Manavgat ilçesinde Ulukapı ve Karavca mahalleleri arasındaki yolda heyelan ve çökmeye sebep oldu.

Yol, jandarma ve belediye ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Yolun açılmasının bir haftayı geçebileceği kaydedildi.

Antalya’da beş gündür etkili olan yağış sebebiyle Alanya ilçesinde dereler taşmış, sera ve tarım arazileri de sular altında kalmıştı.

Manavgat Belediyesi açıklama yaptı

DHA‘da yer alan habere göre, şehirde beş gündür etkili olan yağış nedeniyle Karavca ve Ulukapı mahalleri arasında ulaşımı sağlayan kara yolunda heyelan ve çökme meydana gelirken, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manavgat Belediyesi ekipleri yolu trafiğe kapattı. Ulaşım, Külcüler Mahallesi üzerinde sağlanmaya başlandı.

Manavgat Belediyesi konuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Karavca Mahallesi yakınında meydana gelen heyelan nedeniyle Karavca-Ulukapı yolu geçici olarak ulaşıma kapanmıştır. Karavca Mahallesi’ne ulaşım Külcüler Mahallesi üzerinden sağlanmaktadır. Bu yolları kullanacak vatandaşlarımızın, trafik işaret ve yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri rica olunur” ifadeleri kullanıldı.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.