Yaşam

Sevgili bulmak için hayvanlardan taktik çalın

0

flirting-animals-valentinesİnsanlar ve hayvanlar neredeyse aynılar. Biz de kakamızı fırlatıyoruz, birbirimizin saçlarından böcek topluyoruz ve de ayaklarımızla düşmanlarımızı sokup zehirliyoruz.

Eğer siz de bu sevgililer gününü yalnız geçirecekseniz National Geographic dergisinden dev hizmet! Kendisine eş bulmakta zorlananlar için dergi doğadan flörtleşme taktiklerini topladı ve hepsinin işinize yarayacağını garanti ediyoruz! Buyurun buradan yakın:

  • Hoşlandığınız kişiye taş atın. Kelime anlamıyla taş. Hayırdır en son beşinci sınıfta mı yapmıştınız bunu? Oysa ki bu yöntemi dişi sakallı kapuçin maymunları erkek olanların dikkatini çekmek için kullanıyorlar, aynı zamanda erkek olanları dürtüp sonra da kaçıyorlar. Kaçan kovalanır!
  • Yuvanızı tüyler ve tırtıllarla dekore edin. Eğer aşk yuvanız bomboşsa yuvanızı Macgregor çardak kuşlarının yuvaları gibi dekore edin. Erkek olanlar yuvaları ormandan buldukları yosun, çubuk ve ölü böceklerle dolduruyorlar yani o yeni satın aldığınız el yapımı koltuğunuzu atın ve yerine hoyratça dağıtılmış mantar yığınları koyun.
  • Ağzınızda taşıdığınız kumla kumdan kale yapın. Hey, eğer bu Doğu Afrika göllerindeki çiklet balıkları için işe yarıyorsa sizin için de yarar!

Bu taktiklerle bulduğunuz eşinizle seviştikten sonra dişi peygamberdevesinin yaptığı gibi eşinizi yemeyi unutmayın.

(Grist, Yeşilgazete)

More in Yaşam

You may also like

Comments

Comments are closed.