ManşetTürkiye

Sedat Peker, arabuluculuk iddialarını yalanlayan Hadi Özışık’la görüşmelerini yayınladı

0

Kendisine yönelik operasyon yapılmasının ardından çektiği videolarda anlattıklarıyla gündeme oturan suç örgütü lideri Sedat Peker‘den yeni videolar geldi.

Suç örgütü lideri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘yla aralarında arabuluculuk yaptığını reddeden İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ile yaptığı görüşmelerin videolarını yayınladı.

CHP’li Özgür Özel iddia etmişti

Halk TV’ye açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bir gazetecinin Peker’le Soylu arasında arabuluculuk yaptığını ileri sürmüştü.

Bunun üzerine de sosyal medyada Süleyman-Hadi Özışık kardeşlerin adı ortaya atılmıştı. Hadi Özışık, iddiaları reddettmiş ve “Ne Peker’le ne Soylu’yla böyle bir konuşmam olmadı” demişti.

Peker, Özışık’la ilgili iki videosunu yayınladı

Bunun üzerine Sedat Peker Twitter hesabından Hadi Özışık ile yaptığı iki görüşmenin video kayıtlarını yayınladı:

Kıymetli dostlarım,
İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık – süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem.”

Peker ikinci videosunu da “Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!” ifadelerini kullanarak yayımladı:

Soylu, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı

Super Haber‘den Cengiz Er‘e konuşan Soylu, Peker’in yayınladığı son videoyu izlediğini ve şok yaşadığını ifade etti.

Bakan Soylu, Hadi Özışık ve kardeşi Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Suç örgütü lideriyle hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, Peker’le arasının düzelmesi için arabuluculuk ziyareti yapıldığı iddialarını da kabul etmedi.

Soylu, kendisine kumpas kurulduğunu iddia ederek açıklamalarına şöyle devam etti:

Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. PKK ile terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim.”

Hadi Özışık’tan özür

Twitter hesabından bir açıklamaya yayımlayan Hadi Özışık, Soylu’nun kendisi üzerinden yıpratılmasından ötürü üzüntü duyduğunu belirterek, Bakandan özür diledi:

Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker’i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu’nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce ‘haklısın’ diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu’nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır.”

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.