ManşetTürkiye

Palalı Sabri kendi canını korumak için pala sallamış!

0

Taksim Talimhane’de Gezi Parkı eylemcilerine pala ile saldıran ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Sabri Çelebi, Cumartesi akşamı yaşananları anlattı.

Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus’un haberine göre, gözaltına alınırken polis müdürünü yaralayan Sabri Çelebi, daha önce oto hırsızlığı, sevgilisini zorla alıkoyma ve silahla tehdit suçlamasıyla gözaltına alınmış, iki kez hakkında narkotik büro tarafından işlem yapılmış.

Öte yandan Çelebi’nin sosyal medyaya yansıyan ilk görüntülerinin ardından yine polis koruması altında başka insanlara da saldırdığı ve bir kişiyi boynuna hızla savurduğu palasıyla yaraladığına ilişkin görüntüler de yayınlandı.

http://www.youtube.com/watch?v=xpyM9cuEwNs

Yaşanan olaylarla ilgili kendini savunan Sabri Çelebi, “Dükkânıma geldiler. Tartışma çıktı. Bunlar kask, gaz maskesi falan çıkarıyorlar. Polis bunu görürse sizi alırlar, içeriye gaz bombası atarlar, müşteri yaralanır gibisinden. Ben de yapmayın, dışarı çıkın böyle olmaz dedim. Rica ettim ama provokatörler var içlerinde, saldırdılar.

Olay anında kendini kaybettiğini savunan Çelebi, şu ifadeleri kullandı: “Bayana vurduğum söyleniyor. Orada bana vuran bayanlardan bir tanesiydi zaten. Ben sadece zırhın yan tarafıyla tokat atar gibi tokat attım” şeklinde konuştu

(Vatan, T24, Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.