ManşetUlaşım

[Özel Haber] Vapurlar çalışıyor, İstanbul Ulaşım’da son durum!

0

Gezi Parkı Direnişi’nde 15. gün. Polis müdahalesi her saniye giderek sertleşiyor. Müsvedde Medya şu an neyi, nasıl aktarıyor bilmiyoruz ama biz elimizden geldiği kadarın ile en doğru bilgiyi, en hızlı şekilde size nasıl aktarabilirizin hummalı çalışması içindeyiz.

haberi paylaşmak için tklynz / click for to share

Sosyal Medya’da İstanbul içi, özellikle de Taksim’e doğru ulaşım ile ilgili pek çok yalan yanlış bilgi dolaşıyor. Size YG ekibinden iki arkadaşımızdan teyit alarak edindiğimiz bilgileri vermek istiyoruz.

İlk haber Durukan Dudu‘dan. Durukan’ın bizzat kendisi Kadıköy’den hareket edip Beşiktaş’a doğru hareket eden 17:15 vapuruna bindi ve iki dakika önce arayarak son teyidini de aldığım bilgiye göre Beşiktaş’a ulaştı. Vapurlar da sefer iptali bilgisi asılsızdır yani. Bilginiz olsun.

Gelelim metro ve finiküler için son bilgilere.

Gizem Hasırcıoğlu beni bizzat arayarak, İstanbul Ulaşım’ı arayıp teyid aldığını. Finiküler seferlerinin iptal olduğunu öğrendiğini, Metro’nun ise Taksim’e gelmeden Osmanbey’de sona erdiği bilgisini aktardı. Metro, Hacıosman – Osmanbey arası çalışıyor şu anda

İstanbul Ulaşım’ın telefonu 0 212 444 00 88. Siz de en son bilgi için arayabilirsiniz.

#direnedirenekazanacagiz

Haber: Alper Tolga Akkuş – Gizem Hasırcıoğlu – Durukan Dudu

(Yeşil Gazete / Türkiye)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.