Kültür-SanatManşet

Müze Gazhane’de İstanbul Comics and Art Festivali başlıyor

0

İstanbul Comics and Art Festival (İCAF), bu yıl 22-23-24 Aralık tarihlerinde Kadıköy Müze Gazhane’de ziyaretçilerle buluşacak.

2016 yılından bu yana düzenlenen İCAF’ın ev sahibi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’.

Çizgi sanatı dünyasından çok sayıda sanatçıyı ağırlayacak ve Dream Sales Machine organizasyonuyla düzenlenecek İCAF; çizgi roman, karikatür, sokak sanatı, fanzin, illüstrasyon ve animasyon disiplinleri üzerinden çizgi ve sokak kültürünü bir araya getiriyor.

Girişlerin ücretsiz olacağı, atölye, söyleşi, sergi, stand-up ve DJ performanslarının da yer alacağı İCAF’ta bu yıl alışveriş stantları da yer alacak.

‘Başka kentlere de taşıyabiliriz’

İstanbul Comics and Art Festival’i 2016 yılından bu yana Kadıköy Moda‘da düzenlediklerini söyleyen Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli şunları söyledi:

“İCAF çizgi roman, karikatür, sokak sanatı, fanzin, illüstrasyon ve animasyon disiplinleri üzerinden atölye, söyleşi, sergi, gösterim ve kamusal alan uygulamaları gibi yaratıcı deneyim alanları sunan, çizgi ve sokak kültürünü bir araya getiren bir şehir festivali olarak büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin bir başka kentine de taşıyabiliriz çünkü çok daha fazla sayıda insanı çizgi sanatlarıyla buluşturmak istiyoruz. İCAF aslında dijital devrime bir ara verip üretimin sürecinin bir parçası olmaktan büyük keyif alacağınız yepyeni bir deneyim festivali.”

You may also like

Comments

Comments are closed.