LGBTİ+

Matt Damon ve Michael Douglas’ın eşcinsel bir çifti canlandırdığı film “Şamdan’ın Arkasında”

0

Steven Soderbergh‘in yeni filmi “Behind the Candelabra“ (Şamdan’ın Arkasında) nın fragmanı yayımlandı. Film, konusu ve sahneleriyle çok konuşulacağa benziyor. HBO filmin gösterim tarihini ise 26 Mayıs Salı olarak duyurdu.

Başrollerinde Matt Damon ve Michael Douglas‘ın yer aldığı film, Scott Thorson‘un aynı isimli otobiyografik romanından uyarlanmış. Behind the Candelabra, Thorson’un bir dönemin eğlence dünyasının ünlü ismi piyanist şarkıcı Liberace ile geçirdiği yılları konu alıyor. Filmde Scott Thorson’u Matt Damon canlandırırken, Liberace rolünü ise Michael Douglas üstleniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=QqAC1yiIROw

Matt Damon: “Michael Douglas çok iyi öpüşüyor”


Bol ışıltılı sahneler, ilginç kostümler ve sabun köpüğü hayatlardan kareler taşıyan film tüm bunlarla birlikte aynı zamanda yoğun ve üzücü bir ilişkinin seyrini bizlerle paylaşıyor. Fragmanın 7 Nisan tarihinde internet üzerinden yayınlanmasından sonra özellikle havuz ve küvet sahneleri ve Douglas-Damon ikilisinin yataktaki çıplak görüntüleriyle konuşulmaya başlandı bile. Filmin çekim aşamasında bir dergiye verdiği röportajda ise Damon, oyuncu arkadaşı için “Michael Douglas çok iyi öpüşüyor” demişti.

“Liberace’la Geçen Yıllarım”


1919 doğumlu Amerikalı müzisyen ve şarkıcı Liberace özellikle 50-70′li yıllar arasında eğlence dünyasında en çok para kazanan kişiydi. Konserler, albümler, televizyon dünyası ve sinema ile çevrili kariyeriyle hiç gündemden düşmedi. Thorson, Librace ile 1976 yılında daha 16 yaşındayken  Hollywood’daki film prodüktörü Ray Arnett aracılığıyla tanışmıştı. Thorson 17 yaşına geldiğinde ise, Librace onu kendisine yarenlik etmesi için yanına aldırmış ve aynı zamanda ona göz kulak olmuştu. İkilinin yaklaşık 6 yıl süren serüveni böyle başlamıştı. Thorson, Liberace öldükten 1 yıl sonra 1988 yılında yayınladığı otobiyografik romanında (Behind the Candelabra: My Life With Liberace) bu yılları anlatmıştı.

(Gergedan.siyahpembe.org)

 

 

 

More in LGBTİ+

You may also like

Comments

Comments are closed.