TürkiyeManşet

KRT TV programcısı saldırıya uğradı

0

KRT TV‘de ‘Kent ve Yaşam‘ programını hazırlayıp sunan Mimar Osman Güdü, dün akşam saatlerinde İstanbul Kartal‘daki ofisinin çıkışında saldırıya uğradı.

Saldırganın, ofisinden çıkıp aracına binen Güdü’ye hakaretler edip kafasına sert bir cisimle defalarca vurduğu kaydedildi.

Çevrede bulunan vatandaşların olay yerine gelmesiyle birlikte saldırgan kaçarken, Osman Güdü, Okan Üniversitesi Hastanesi‘ne kaldırıldı. Saldırı sonucu Güdü’nün kafasının iki bölgesinde de yarıklar oluşması sebebiyle toplam dokuz dikiş atıldı.

Dün geceyi müşahade altına geçiren Osman Güdü’nün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Güdü, Kartal Karakolu‘na giderek olayla ilgili şikayetçi olacağını söyledi.

Hedef gösterilmişti

Osman Güdü, geçtiğimiz günlerde Kent ve Yaşam programında, Bayburt için yaptığı değerlendirmeler nedeniyle hedef gösterilmişti. Güdü, Bayburt ilinde oluşan tarikatlaşmaya dikkat çekerek “Bölgede tarikat ve cemaatler cirit atıyor” demişti.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu yönetici ve üyeleri de KRT’nin İstanbul’daki merkezi önünde bir araya gelerek Osman Güdü’yü protesto etmişlerdi.

Ocak ayında da KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu‘na evinin önünde maskeli kişiler saldırmıştı.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.