ManşetTürkiye

Korsan bildirilerden sonra korsan gazete dağıttılar

0

Birçok ilde CHP’li adayları PKK’yle ilişkili gösteren korsan bildiriler dağıtılmasından sonra Kocaeli’nde ‘korsan gazete’ de basıldı. Evlerin kapılarına bırakılan gazetede CHP adayı hakkında ‘Fatma Kaplan’dan PKK’lılara ziyaret’ gibi başıklar yer aldı.

Yerel seçimler öncesi bazı illerde muhalefet partileri aleyhine dağıtılan ‘kaynağı belirsiz’ bildirilerden sonra Kocaeli’nde de bir gazete dağıtıldı.  Yerel gazete Kocaeli Fikir’de yer alan habere göre, ‘Hatırla’ isimli 8 sayfalık gazete İzmit genelinde evlerin kapılarının önüne ve arabaların üzerine bırakıldı.

Kim tarafından hazırlandığı bilinmeyen bir bu gazetenin logosunun hemen yanında “Bu gazete bir grup vatansever tarafından hazırlanmıştır. Gazete daha önce farklı mecralarda yayınlanmış haberlerden oluşmaktadır” ifadeleri yer alıyor. Kocaeli Fikir’in haberinde, ‘Hatıra’ adlı gazetede tamamen CHP’ye ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e muhalif haberler yer aldığı ve Sefa Sirmen’in başkanlık döneminde yaşanan olumsuzluklara sıkça yer verildiği anlatıldı. Gazetenin birinci sayfasında “CHP’liler Başörtüsünü İstemedi” ve “Fatma Kaplan’dan PKK’lılara ziyaret” başlıkları yer aldı. İzinsiz gazete basılamayacağını belirten CHP’liler suç duyurusunda bulunacak.


More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.