Duyurular

Kaos GL’nin Ekoloji Forumu yarın Ankara’da

0

Kaos GL, ekolojik siyasetleri ve mücadele alanları ile direniş pratiklerini tartışmak için forum düzenleyecek. Kaos GL’nin düzenleyeceği “Ekoloji Forumu” 29 Ekim Cumartesi günü 13:00’de, Ankara’da, Konur sokaktaki Mimarlar Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İki bölümden oluşan Forum’un birinci oturumunda aralarında Yeşiller Partisi eşsözcüsü Ümit Şahin’in de olduğu konuşmacılar ekoloji siyasetleri üzerine sunumlar yapacak. İkinci oturumun konusu ise iklim, enerji ve gıda politikaları ve direniş pratikleri.

Ekolojik Siyasetler

Sezgin Ata, “Toplumsal Ekoloji”; Ümit Şahin, “Yeşiller”; Hande Atay, “Ekososyalizm”; Burcu Çelik & Güray Tezcan, “İnsan-Hayvan-Doğa Özgürlüğü”; Anıl Altun, “Türcülük, Cinsiyetçilik, Ataerki, Sömürü ve Tahakküm Biçimlerinin Benzerlikleri” başlıklı sunumları ile saat 13:00’de başlayacak “Ekolojik Siyasetler” bölümüne katılacaklar.

Mücadele Alanları ve Direniş Pratikleri

Saat 15:00’te başlayacak “Mücadele Alanları ve Direniş Pratikleri” oturumunu ise Remzi Altunpolat kolaylaştıracak.
Gaye Yılmaz, “Suyun Metalaşması”; Cömert Uygar Erdem, “Tarımda Endüstrileşme ve İklim Adaleti”; Mustafa Eberliköse, “Artvin Deneyimleri”; İbrahim Ögeyik, “Dersim Deneyimleri”; Ümit Tatar ise “Sinop ve Gerze’de Nükleer ve Termik Karşıtı Mücadele” başlıkları ile direniş pratiklerini paylaşacaklar.

Ekoloji Forumu, 29 Ekim 2011 Cumartesi, 13:00’te TMMOB Mimarlar Odası Toplantı Salonu, Konur Sokak 4/5 Kızılay- Ankara adresinde.

Daha ayrıntılı bilgi için Kaos GL web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

(Yeşil Gazete)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.