ManşetTürkiye

İzmir’de bir bekçi, yol verme tartışmasında bir kişiyi öldürdü

0

İzmir’in Buca ilçesinde dün saat 19.40 sıralarında meydana gelen olayda görgü tanıklarının anlattıklarına göre, aracıyla seyir halinde bulunan Şehmus Devrin, trafikte yol verme meselesi nedeniyle Y.Y. ile tartıştı. Devrin, Y.Y.’nin önünü kesti.

Araçlarından inen ikili arasında tartışma yumruklu kavgaya dönüşürken, kavgaya Y.Y’nin kardeşi Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bekçi A.Y. de dahil oldu.

Kavganın büyümesi üzerine A.Y, Devrin’e art arda ateş ederken, Devrin, boynuna ve bacağına isabet eden kurşunlar sebebiyle yere yığıldı.

A.Y. ve ağabeyi Y.Y. ise otomobille olay yerinden uzaklaştı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Devrin, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Buca Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi’nin acil servisine götürüldü ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Şehmus Devrin’in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı

Kaçan bekçi ve ağabeyini yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, A.Y. ve Y.Y’yi olay yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan otomobilde yakaladı. Şüpheliler, polis merkezine götürüldü.

Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri, Şehmus Devrin ve Y.Y.’nin otomobilinde incelemelerde bulunurken, bu sırada Devrin’in yakınlarının Y.Y.’nin otomobiline zarar verdiği öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen iki kişinin daha yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, bekçi A.Y.’nin istirahatli olduğu belirtildi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.