Haber HattıManşetSivil Toplum

İTÜ’de Ekoloji ve Evrimsel Biyoloji Sempozyumu

0

2009 yılında topluluk buluşmaları halinde faaliyetlerine başlayan ve  2015 yılında Ankara merkezli kurulan Ekoloji ve Evrimsel Biyoloji Derneği (EkoEvo) 11-13 Temmuz 2017’de İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Ekoloji ve Evrimsel Biyoloji Sempozyumu düzenliyor.

Ekoloji ve evrimsel biyoloji alanında birçok konuya değinecek olan sempozyum bu senenin açılış konuşmacıları olarak ODTÜ’den iklim değişikliğinin çevre üzerine etkisini araştıran Prof. Dr. Meryem Beklioğlu, Lozan Üniversitesi’nden omurgalıların davranışları ve evrimi hakkında araştırmalar yapan Doçent Dr. Clauss Wedekind ve Moskova’daki Skolkovo Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’nden insan genetiği çalışan Prof. Dr. Philipp Khaitovic’i ağırlayacak.

Ekoloji ve Evrimsel Biyoloji Sempozyumu 2017’nin erken kayıtları 31 Mayıs 2017’de sona eriyor. Sözlü sunum veya poster sunumu yapmak isteyen öğrenciler için bildiri gönderim tarihi ise 15 Mayıs’a kadar uzatıldı.

Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıtlar için www.eebst17.wordpress.com adresini ziyaret etmek mümkün.

Ekoloji ve Evrimsel Biyoloji Derneği’ni resmi sitesi www.ekoevo.org , facebook ve twitter adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

(Yeşil Gazete)

 

More in Haber Hattı

You may also like

Comments

Comments are closed.