LGBTİ+Manşet

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın ev sahibi bu haftasonu Mersin, Adana ve Antakya

0

Kaos GL tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Homofobi Karşıtı Buluşma’nın yerel ayağı durumundaki Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın ilk durakları 8 – 10 Kasım tarihleri arasında Mersin, Adana, Antakya.

“Eşcinsel Gettolar Değil Kentin Tamamını İstiyoruz” başlığı ile gerçekleşen Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’da bu haftasonu Mersin, Adana, Antakya’da homofobi ve transfobi karşıtları ile buluşacak.

Kanada Yerel Girişimler Fonu, Norveç Büyükelçiliği ve Rainbow Solidarite tarafından desteklenen Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar’ın kendi yaşadığı yere de gelmesini; kampüsünde, şehrinde buluşmaya ev sahipliği yapmak isteyenler [email protected] adresinden Kaos GL Derneği ile irtibata geçebilirler.

Mersin, Adana, Antakya’daki etkinliklerin programı şu şekilde:

Mersin: 8 Kasım Cuma, 13.00; Benim Çocuğum Filmi Gösterimi ve Söyleşi

LİSTAG ailelerinden Pınar Özer, Şule Ceylan, Günseli Dum ve Kaos GL Derneğinden Evren E. Çakmak ile Mersin Yedi Renk’ten Yağmur Arıcan’ın konuşmacı, Baki Uguz’un moderatör olacağı paneller ve film gösterimi Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Adres: İhsaniye Mah. Zeytinlibahçe Cad. No : 92

Facebook etkinlik sayfası

Adana: 9 Kasım Cumartesi, 13.00: Benim Çocuğum Filmi Gösterimi ve Söyleşi

LİSTAG ailelerinden Pınar Özer, Şule Ceylan, Günseli Dum ve Kaos GL Derneği Danışma Kurulundan Doç. Dr. Gülşah Şeydaoğlu ile Queer Adana’dan Alican Kalan’ın konuşmacı, Seçin Tuncel’in moderatör olacağı panel ve film gösterimi Adana Tabipler Odasında gerçekleşecek. Adres: Reşatbey Mahallesi, 62005 Sk. No. 10/2 Seyhan (Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Binası Sokağı)

Facebook etkinlik sayfası

Antakya: 10 Kasım Pazar, 13.00: Benim Çocuğum Filmi Gösterimi ve Söyleşi

LİSTAG ailelerinden Pınar Özer, Şule Ceylan, Günseli Dum ve Kaos GL Derneğinden Seçin Tuncel’in konuşmacı, Evren E. Çakmak’ın moderatör olacağı panel ve film gösterimi Ritim Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Adres: Sümerler Mah. Mehmet Horoz Sk. No: 2 (Doğuş Okulu Yanı)

Facebook etkinlik sayfası

(Kaos GL, Yeşil Gazete)

 

More in LGBTİ+

You may also like

Comments

Comments are closed.