Sivil Toplum

Homofobi Karşıtı Buluşma başlıyor

0
Homofobi Karsiti Bulusma 2010

Homofobi Karsiti Bulusma 2010

Homofobi Karşıtı Buluşma’nın altıncısı Mart ve Nisan ayı boyunca sürecek yerel ayakları ile başlıyor.

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma, Mart, Nisan ve Mayıs ayları boyunca toplam 18 şehirde homofobi karşıtları ile buluşacak. 14 Mart günü yerel ayaklar ile başlayacak olan Buluşma, 22 Mayıs günü Ankara’daki Homofobi Karşıtı Yürüyüş ile sona erecek.

6. Buluşma’nın Şehir ve Kampüsleri

Buluşmayı sahiplenen öğrenci toplulukları ve akademisyenlerle birlikte “Homofobiye Karşı Kampüs Buluşmaları” her yıl daha fazla üniversite kampüsüne taşınıyor.  Mart ayı programı 14 Mart Pazartesi günü, Kaos GL’den Umut Güner’in İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yapacağı “Medya ve İnsan Hakları” başlıklı sunumu ile başlayacak.  Mart ayı etkinlikleri Mersin, Adana, Trabzon, Aydın, Samsun, Eskişehir, Kars, Muğla ve Kayseri’de devam edecek.  Ankara’daki merkezi etkinlikler öncesi, yerelde homofobi karşıtı günlere ev sahipliği yapacak olan şehirler ise İstanbul, Edirne, Antalya, Kırşehir, Van, İzmir, Diyarbakır ve Çanakkale olacak.

Mart ve Nisan ayı boyunca öne çıkacak tartışma başlıkları arasında Türkiye’deki LGBT mülteciler, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığı, cinsel haklar ve anayasal talepler yer alıyor.

Buluşma için iletişim:

Kaos GL

Nevin Öztop & Ali Erol

Tel: 0 312 230 0358

E-posta: [email protected]

www.kaosgl.org

www.antihomofobi.org

(Kaos GL)

More in Sivil Toplum

You may also like

Comments

Comments are closed.