Haber Hattı

Heinrich Böll’ün 3 ayda bir yayınlanacak dergisi “Perspektif”in ilk sayısı çıktı

0

Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği olarak, Türkiye’deki değişimi anlayabilmek için yurtiçi ve yurtdışında daha çeşitli ve nitelikli analizlere ihtiyaç olduğu düşüncesi ile Türkçe ve İngilizce dillerinde “Perspektif – Türkiye’den siyasi analiz ve yorum” adlı süreli bir yayın çıkartıyor.

Üç ayda bir yayımlanacak “Perspektif – Türkiye’den siyasi analiz ve yorum” Türkiye ve özellikle Avrupa’daki sivil toplum, karar vericiler, kanaat önderleri ve Türkiye’deki gelişmeleri izleyen ve anlamak isteyenler için bir başvuru kaynağı olmak amacında. Her sayıda dosya konusunun yanı sıra ekoloji, demokratikleşme, kültür, uluslararası siyaset ve HBSD’den haberlerin yer alacağı dergide ayrıca her sayıda bir insanın kişisel hikâyesi üzerinden toplumsal değişimin insani boyutu gündeme getirilecek.

“Perspektif – Türkiye’den siyasi analiz ve yorum” ilk sayısında dosya konusu “derin devlet”in tarihi ve güncel arka planını. Pdf formatındaki derginin ilk sayısına www.tr.boell.org/ adresi üzerinden ulaşmak mümkün.

(Yeşil Gazete)

More in Haber Hattı

You may also like

Comments

Comments are closed.