Türkiye

Hayırlı işler sayın vekilim !

0

Ekonomiservisi.net’den İsmail Şahin’in haberine göre THY’de grevi yasaklatan yasa teklifini veren AKP İstanbul milletvekili Metin Külünk’ün istihdam.net adlı internet sitesinde CV topladığı ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan’ın hemşehrisi ve AKP’nin kurucularından Metin Külünk aynı zamanda Erdem Hastaneleri’nin de sahibi.

Sitede Metin Külünk’ün fotoğrafı ile birlikte şu mesaj yer alıyor:

Kıymetli Kardeşlerim,
Tarafımıza ulaşan/ulaştırılan CV’leri daha iyi tasnif edebilmek ve kayıtlarını tutmak amacıyla size yönelik yeni bir hizmet başlattık. Bu hizmetle CV’lerinizi daha rahat takip etme imkanımız doğacaktır. Lütfen bu hizmetimizi kullanmaya özen gösteriniz. Bu hizmetimizin yalnızca bilgi edinme çerçeveli olduğunu ve hiçbir şekilde başka herhangi bir sorumluluk taşımadığını bir kez daha hatırlatmak isterim.
Teşekkürlerimle…”

İLGİNÇ BAĞLANTILAR

THY’de grevi yasaklatan yasa teklifini hazırlayan AKP’li vekil Metin Külünk’in hangi amaçla CV topladığı ise bilinmiyor. Sitede dikkat çeken bir diğer nokta ise sitenin sağ alt tarafında yer alan “Empatik” logosu. Bu logoyu tıkladığınızda Burhan Koca’ya ait Empatik adlı insan kaynakları ve danışmanlık şirketine yönlendiriliyorsunuz.

Şirketin en dikkat çeken işlerinden biri THY için Kabin Memuru İşe Alım (KAMİA) projesini hayata geçirmiş olması. Bu sistem ile işe alım sürecinin 2 güne indirildiği belirtiliyor. Bilindiği gibi THY’deki grev yasağını protesto eden çoğu kabin memuru 300 kişiyi işten çıkarıldı.  Yeni işe alımların KAMİA ile 2 gün içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

AKP MİLLETVEKİLİ METİN KÜLÜNK’ÜN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

 

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.