ManşetTürkiye

Grup Yorum’dan Biletix’e: ‘Sana mı düştü?’

0

Biletix’in “terör örgütüne yardım” gerekçesiyle Grup Yorum biletlerini satmayacağına ilişkin yayınlanan haberlere Biletix’in, “Durum değerlendirmesi yapıyoruz” açıklamasına Grup Yorum’un konserlerini organize eden Ali Şenol, “Hangi hakla?” diye sordu.

Biletix’in “terör örgütüne yardım” gerekçesiyle Grup Yorum biletlerini satmayacağına dair haberlerin ardından şirketin yaptığı açıklamaya Grup Yorum’un konserlerini organize eden Ali Şenol tepki gösterdi. “Satışın önünde hukuki engel olup olmadığını araştırıyoruz” şeklinde yapılan açıklama hakkında Şenol, “Zaman kazanmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Biletix geri adım attı
Grup Yorum konseri biletlerinin satışını engellediği ortaya çıkan Biletix’e sosyal medyada başlatılan boykot kampanyasının ardından firma, gelişmeleri üzülerek takip ettiklerini ve açıklama, yorumların doğruluk payı içermediğine ilişkin bir açıklama yapmıştı. Biletix, Grup Yorum konser biletlerinin satışına ambargo koyduklarına yönelik açıklama ve yorumların, doğruluk payı içermediğini ifade etmiş, “yargı kararının içeriğinin anlaşılması ve şirketin faaliyetlerine olan etkisini netleştirmek amacıyla” avukatların çalışmalarına başlayarak satışın önünde hukuki bir engel olup olmadığını netleştireceğini duyurmuştu.

“Size kim böyle bir yetki veriyor?”
Biletix’in açıklamasının ardından Radikal‘in görüşüne başvurduğu Grup Yorum konserlerini organize eden Ada Organizasyon’dan Ali Şenol ise, “Biletix’le muhatap olan kişi, kurum benim. Biz kendilerinden bir açıklama beklerken özellikle sosyal medyada yoğunlaşan tepkiler üzerine genel bir açıklama yapma gereği hissediyorlar” diye konuştu. Bu durumun, etik bir davranış olmadığı gibi, kurumun bulunduğu sıkıntıdan dolayı zaman kazanmak için başvurduğu bir formül olduğunu belirten Şenol, “Üstelik o açıklamada saçma bir şey var: ‘Yargı kararını bekliyoruz.’ Hangi yargı kararını kastediyorsunuz? Sana mı düştü yargı kararını değerlendirmek? Neye dayanarak Grup Yorum’un biletini satmıyorsunuz? Size kim böyle bir yetki veriyor?” diye sordu.

(sol)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.