Ekolojik YaşamManşet

Good4Trust’dan İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı Türetim Buluşması

0

Good4Trust.org  20 Şubat’ta İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı bir Türetim Buluşması düzenliyor. Buluşmanın üreticileri ve türeticileri bir araya getirmek amacıyla olduğunu kaydeden Good4Trust.org ekibi imkanı olan herkesi Türetim Buluşması’na davet ediyor.

Good4Trust.org’un İzmir ve İstanbul’de gerçekleşecek Türetim Buluşması’na dair davet metni şu şekilde:

“Tüketmekten bıktıysanız ve iyi ve anlamlı bir yaşam arayışınız varsa…

Günümüzde düzenli kullandığımız, severek satın aldığımız ürünlerin nerede ve hangi koşullarda, kimler tarafından üretildiğini bilmiyoruz. Her geçen gün kendimizi tanımak için daha çok çaba harcarken, bizi biz yapan alışkanlıklarımızın nasıl oluştuğunu sürekli gözden kaçırıyoruz…

Şehirdeki çoğu insan uzun yıllardır her gün yediği sebzelerin, giydiği kazakların, çocuklarına aldığı kıyafetlerin üreticisini tanımıyor. Üretim, gün geçtikçe toplumsal alanın dışına itiliyor ve insana yabancılaştırılıyor.

Oysa biz türeticiler, kullandığımız ürünlerin nereden geldiğini, kimin neyi, ne şekilde ürettiği bilmek istiyoruz! Adil olanla olmayanı ayırt etmek, gezegeni önemseyerek üretenleri desteklemek istiyoruz. Kullandığımız ürünlerin üretimine destek olurken, aldığımız her ürünle ekolojik ve sosyal açıdan adil bir yaşamı seçiyoruz. Doğaya ve insana dost üretim yapan sorumlu üreticilerimiz hayatı her gün yeniden üretirken, bizler de onların hayatta kalması için çaba harcıyor, derdimizi ortaklaştırıyoruz.

Good4Trust’ın ev sahipliğinde, İzmir ve İstanbul’da eşzamanlı yapılacak toplantılarda, üreticiler ve türeticiler olarak hep birlikte tüketimi değil, türetimi konuşacağız.

Tüketmekten bıkan ve türetmenin yollarını arayan herkesi bekliyoruz.

Fırsatınız olursa gelmeden önce good4trust.org platformunu inceleyerek türetici kaydınızı yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için iletişim: Berk Butan [email protected]

ImpactHub İstanbul 20 Şubat Salı günü 19:00 – 21:00,
Originn İzmir 20 Şubat Salı günü 19:00 – 21:00

Facebook etkinlik sayfasına buradan erişim mümkün.

Program:
19.00-19.30 Toplanma-tanışma
19.30-20.00 Üretici hikayeleri
20.00-20:30 Originn – ImpactHub Bağlantısı Selamlaşma ve Mesaj
20:30-21.00 Üretici ve türetici sohbeti

 

(Yeşil Gazete)

You may also like

Comments

Comments are closed.