Hafta SonuKültür-Sanat

Film Yapım atölyesi Nisan ayında Barış Manço Kültür Merkezi’nde

0

“Muska“, “Organik Aşk Hikâyeleri” gibi sinema filmlerinin yapımcılığı yanında yerli yabancı birçok reklam filmi, TV prodüksiyonları ve çeşitli projelerin yapımcılığını/uygulayıcı yapımcılığını gerçekleştirmiş MinusGreen Productions’ın da kurucusu olan Serhan Nasırlı tarafından kurulan bir eğitim platformu olan Film Dersleri, eğitimlerine devam ediyor.

Film Dersleri kapsamında 2 – 30 Nisan 2019 tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde “Serhan Nasırlı ile Film Yapım” atölyesi düzenleniyor. 4 dersten oluşan film yapım atölyesinin amacı, film yapmak isteyenlere başlangıç düzeyinde temel oluşturmaktır. Dersler Salı akşamları 19:00 – 22:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Ders içerikleri:

I.hafta Görüntü ve hareketli görüntü

II. hafta hikâye avlama + senaryo

III. hafta Film Yapım aşamaları

IV. hafta Etkin çekim teknikleri: Bir sahne nasıl çekilir?

Ayrıntılı bilgi için [email protected] adresine e-posta gönderebilir ya da 0555 742 32 32 nolu telefondan bilgi edinebilirsiniz.

Serhan Nasırlı

Maltepe Üniversitesi Sinema – Tv bölümünden mezun olduktan sonra Los Angeles’a giderek New York Film Akademisi’ nin Universal Stüdyoları kampüsünde film yapım eğitimi gördü. 2009 yılında Minus Green Productions’ ı kurdu. Yerli ve uluslararası birçok sinema filmi, reklam filmi, belgesel ve tv prodüksiyonları için yapımcılık ve uygulayıcı yapımcılık hizmeti verdi. Ülkemizde ve yurtdışında ödüller kazanan “MUSKA“, “ORGANİK AŞK HİKÂYELERİ“, “HANGİ FİLM” Sinema filmlerinin Yapımcılığını, “KAR BEYAZ“, “BALAYI” ve “DÜŞ KIRGINLARI” sinema filmlerinin uygulayıcı yapımcılığını gerçekleştirdi. Çalıştığı marka ve kurumlar arasında Ericsson, Vestel, Telia Sonera, TC Kültür Bakanlığı, Al-Jazeera Arabic gibi TV kanalları yer almaktadır.

(Yeşil Gazete)

More in Hafta Sonu

You may also like

Comments

Comments are closed.